Med Liverpool FC som sitt fotballag

Stiftet i 1892 er Liverpool FC ett av Englands mest kjente fotballag og eies av Fenway Sports Group. Som 19 ganger engelske seriemestere og seks ganger mesterligavinnere, er Liverpool FC fotballklubben som har spilt flest sesonger i den engelske toppserien med nest flest seire. På 1970- og 1980-tallet regjerte Liverpool i England og Europa. I 2019 vant klubben sitt første VM-trofé for verdens beste klubblag.

De røde

Kjent for den helrøde drakta, lag- og supportersangen You’ll Never Walk Alone og hjemmebanen Anfield er Liverpool FC en merkevare også kjent som The Reds. Fortsett å støtt favorittlaget ditt med supporterklær, suvernirer og klubbeffekter ved å handle på nettet. Hettegensere, shortser, capser og andre fotballartikler er flotte måter å vise din støtte til laget ditt på, eller en fin gave til andre fotballentusiaster.

Liverpool FC i Norge

Selv nordmenn har spilt på Liverpool gjennom historien, og mest kjent er nok John Arne Riise og Stig Inge Bjørneby. De bidro til å vinne mesterligaen i 2005 og i 1995. Internasjonalt har Steven Gerrard, Michael Owen, Fernarndo Torres og Luis Suárez også spilt for klubben. Førstnevnte regnes for lagets beste spiller gjennom tidende. Som én av verdens mest populære fotballklubber har den norske supporterklubben over 49 000 medlemmer i 2022.